Det Siger Kunderne

Hej Per
Tak for din sublime indsats som musiker ved vores fest den 16/7.
Du var med til at gøre vores fest helt magisk, med din måde at understøtte festen på. Tak for det – og vi vil anbefale dig i stort omfang

Mange hilsner fra
Anne Grethe og Torben

Hej Per
Så er der igen faldet ro over land.
Tusind, tusind tak for din musikalske ledsagelse til vore sange samt til dine musikalske indslag og humoristiske kommentarer. Om nogen havde du virkelig fingerspidsfornemmelse for 'hvem vi var' og valgte musik derefter. Og dit spil til dansen efter middagen var bare perfekt.
Du medvirkede til, at festen blev lige præcis sådan, som min hustru ønskede. Vi vil ikke tøve med at anbefale dig til andre.

Med venlig hilsen
Peter og Eva Berthelsen

Hej Per.
TUSIND TAK, for at du var med til at gøre vores sølvbryllupsfest, til en RIGTIG god fest. Vi er rigtig glade for at du var ledig til denne dag. Vi skal nok huske at anbefale dig til andre. Vores gæster er helt enig med os

Med venlig hilsen
Jan og Merete Jespersen

Kære Per Larsen,
Birgit og jeg vil gerne sige dig SÅ mange tak for den musikalske underholdning ved min 70-års fødselsdag. Du var simpelthen så god til at fornemme stemningen og spille derefter. Vi har fået så mange tilbagemeldinger fra gæsterne, og de roser dig så meget. Der var en positiv og afslappet atmosfære under middagen, og senere formåede du at få alle på dansegulvet. Vi fik lige netop den fest, vi havde håbet på ikke mindst på grund af din indsats.

Rigtig mange tak
Berner Corfixen Sørensen

Kære Per!
Vi vil hermed sige dig tusind tak for din store indsats ved vores guldbryllup. Du var med til at gøre vores store dag uforglemmelig. Alle vore gæster sender dig også en hilsen, de var meget begejstret for din indsats. Tusind tak Per!

Mange venlige hilsener
Erling og Lis

Hej Per.
Nu hvor jeg har din mailadr. synes jeg lige du skal vide, at der har været mange roser for din indsats i lørdags. Alle tilbagemeldinger har lydt: Sikke da en god musiker. Det var dejligt, at du forstod at ”falde ind” på en rigtig god måde. Der kommer sikkert flere arrangementer fra denne gæsteliste.

Hilsner og tak.
Jenny Nørregaard.

Hej Per.
Tusind tak for dit ”spilleri” i går til vores sølvbryllupsfest på Restaurant Næsby Hoved Skoven. Alle har rost dig for din alsidighed og din evne til at afpasse lydstyrken. Bare vellykket!!! Nu har vi alle minderne, men én er forsvundet for os: Kan du huske hvilken melodi du spillede til sidst – inden vores afslutningssang – vi kan se på billederne, at alle var på dansegulvet???
Ha’ det rigtig godt.

Med venlig hilsen
Marianne og Arne Rasmussen

Hej Per!
På Spareforeningens ”GULDGRISEN”s vegne vil jeg hermed sige dig - TUSIND TAK – for din medvirken til, at vores årsfest blev den helt store succes. De mange rosende tilbagemeldinger, fra deltagerne, om musikken er ikke til at tage fejl af. Herlig stemning lige fra starten, og med dig, sprængfyldt med smittende energi på (klaver)bænken, lige parat til at gribe ”bolden”, for efter et splitsekund, atter at sende den videre. Jeg glæder mig til vi ses igen, og er stolt af at kunne anbefale dig til venner og bekendte, således de også får en god oplevelse. All inclusive.

Venlig hilsen
Arne.

Hej Per!!!
Finn og jeg vil gerne igen takke dig for en rigtig skøn underholdning du leverede til vores sølvbryllup d. 23 juni på Mølle Kroen. Vi har jo hørt fra gæsterne at de var også meget begejstret for din måde at underholde på, så det er vi selvfølgelig meget glade for også, at gæsterne syntes.
Vi havde en pragtfuld fest og det var jo det hele der bare fungerede. Pragtfuld mad og skøn underholdning og dejlige gæster – så kan det ikke gå helt galt VEL!!! -). Hav’ det godt og en rigtig god sommer til dig.

Mange venlige hilsner
Finn og Inge Christensen

Hej Per.
Birgitte og jeg vil gerne sige dig endnu engang 1000 tak for god og professionel musik ved vores sølvbryllup i går, fredag. Alle gæster – uden undtagelse – roste dit engagement, din musik og din timing – hvilket gav os en god fest. Vi håber, at kunne kontakte dig en anden gang – også FØR vi holder guldbryllup.

Med venlig hilsen
Birgitte og Bent Sørensen
Gelsted

Til Per Larsen
Mange tak for sidst! Det var flot musik, du leverede. Mange gæster har efterfølgende rost dig for den måde du spillede på, også den kontakt du fik med vore børnebørn. Også tak for din improvisering til baggrundsmusik til ”familiealbummet”. Vi havde en dejlig dag.

De bedste hilsner fra Viggo og Inge

Kære Per Larsen
Vi har fået så mange dejlige tilbagemeldinger med tak for en dejlig fest, og mange af vore gæster omtaler den dejlige musik, som du leverede til vort guldbryllup, så vi vil gerne lade takken gå videre til dig tilligemed vor egen tak. Det blev en rigtig dejlig aften helt efter vort ønske.

STOR TAK
Peter & Jenny Bech

Hej Per
Lige en lille hilsen her en uge efter du underholdt til min 60 års fødselsdag på Knudhule Badehotel!
Tusind tak for dejlig underholdning. Alle der vender tilbage og takker for sidst - kommenterer din dejlige musik - underholdning og måde at "leve med i festen" på! Det er en kæmpe hjælp og et kæmpe løft du giver en vært/værtinde - og du er med til at sætte en herlig stemning fra de første toner slåes an! Tusind tak - håber vi får masser at feste for i fremtiden og får chance for at "arbejde" sammen med dig igen. De bedste hilsner og ønsker om en god week-end til dig! Der er uden tvivl mange der gerne vil ha` fat i dig - så du er nok allerede på vej til en ny fest.

Mange venlige hilsner og tanker fra os alle i familien
Helle

Kontakt

Per Larsen

Mob: 20 81 87 20